keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pari sanaa hiihtolomasta!

Heissan!!
Nyt, kun on hiihtoloma takana ja koulu taas alkaa on aika kertoa vähän jotain tännekin lomasta. Kaikki kerholaiset saivat kotiläksyksi opettaa koiralleen jokin temppu. Minä, jolla ei ole koiraa sain läksyksi opettaa mökkinaapurin koira Piki menemään laatikkoon. En saanut sitä kokonaan sinne, mutta se oppi laittamaan molemmat etutassut laatikkoon käskystä "laatikoon". Kerron tässä postauksessa vaiheittain mitä tein.
1. Pikillä on niin hyvä kontakti, joten se ei edes aluksi huomioinut laatikkoa, joten namitin sitä niin, että se nosti ensin yhden tassun laatikkoon ja palkkasin siitä. Ei mennyt kauaakaan, kun se tarjosi sitä jo vapaa ehtoisesti.
2. Seuraavaksi vaikeutin ja vaadin sitä laittamaan molemmat etutassut laatikkoon. Se vaati jo vähän hinkkaamista. Se tarjosi kauan vain yhtä tassua, mutta sain sen tarjoamaan lopulta molempiakin, koska se älysi, että palkkaa ei heru enää vain yhdestä tassusta.
3. Kun Piki laittoi molemmat etutassut käskystä laatikkoon, yritin saada sen laittamaan myös takatassutkin sinne. Piki on niin isokokoinen koira, että kun takatassut ovat laatikossa, etutassut olivat jo pitkällä laatikon ulkopuolella. Noh, siispä tyydyin etutassuihin, sillä minulla ei ollut mitään jonka olisin voinut laittaa laatikon sivuille ja toiseen päähän.
4. Vahvistin etutassujen laittoa laatikkoon. 
Minun piti laittaa tänne video siitä, kun Piki menee laatikkoon, mutta tämä ei suostu sitä jostain syystä lataamaan, joten se tulee nyt tällä kertaa facebookiin. :/ Mutta laitan kuvia. 


Treenailua



- Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti