sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Näyttelyreeniä!


Pinja ja supersöpö Nasu!
Keskiviikkona koirakerhossa oli Junior handleria, minun lempilajini!Painotuksena oli pöytä, hampaidennäyttö, tuomarinväistö ja liikkeet.

Anni ja Paxi

Tälläkertaa, mukana ei ollut kunnon kameraa joten kuvat ovat iphonella otettuja. :)

Aloitimme ensin nopealla tartelettitreenillä.ja sitten Laura pyysi kaikki juoksujärjestykseen. Seisotimme koirat ja menimme kaksi kierrosta ympäri, sitten alkoivat yksilöarvostelut. Olin Ronjan kanssa arvostelussa ensimmäisenä ja liikkeet menivät mielestäni suhteellisen hyvin, seisotuksessa olisi pitänyt olla nopeampi ja määrätietoisempi. Muillakin meni tosi hyvin! Mia pyysi kolmion ja edestakaisin liikkeen.

Sitten otettiin koirien vaihtoa. Vaihdoin koiria siljan kanssa ja sain nuoren omistajaansa kiintyneen Foppa pennun. Koira oli haastava, eikä huolinut namejani.

Pinjalla Liinu vaihdossa


Teimme pariliikkeet, vaihtokoirien kanssa ja vaihdoimme takaisin omiin koiriimme. Pari kierrosta ympäri. Ja sitten palautetta suorituksista valkuilta. Itse olin tyytyväinen koska kuulemma sain Ronjan esiintymään rodunomiasesti. :)

Lopuksi vapaa-aikaa ja vapaata koirien vaihtoa. Kiitos treeneistä Mia ja Laura, oli kivaa! En malta odottaa seuraavaa kertaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti