keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Erillaisia harjoituksia

Tänään aloitimme jakamalla kerholaiset koirineen kahteen ryhmään. Toinen ryhmä aloitti keppien harjoittelulla. Kun taas toinen ryhmä aloitti kupille lähettämisen treenaamisen.

Kupille lähettämisessä koira otettiin sivulle,kun pieneen muovikippoon laitettiin nameja ja se vietiin kauemmaksi eteen. Sitten saatiin lähettää koirat kupeille. Toisessa ryhmässä se tehtiin ensin yksitellen ja sitten itse omaan suuntaan. Kun taas toisessa yritettiin myös samaanaikaan vierekkäin. Kun Maija ja Jippu ja Anni ja Ronja yrittivät samaanaikaan,mutta Ronja meni Jipun kupille. =D

Toisessa ryhmässä ensin harjoiteltiin keppejä. Ne menivät kaikilta tosi hyvin. Keppien harjoittelu oli mukavaa,mutta hieman haasteellista. Koira piti saada menemään vasen kylki ensimmäisen kepin puolelta sisälle.

Lopuksi me tehtiin kuja,johon päästiin yksi kerrallaan. Koirat eivät saaneet nuuskia maata,muuten pysähdyttiin ja odotettiin hajuista lupumista. Sitten vaikeutettiin sitä kaventamalla kujaa ja lisäämällä houkutuksia. Houkutuksena oli esim. kuppeja joissa oli nameja ja lopussa possunkorva. Koirilla oli vaikeaa vastustaa kuppeja,koska ne olivat aikaisemmin lähetetty sellaiselle hakemaan namia.

Enni & Dali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti