lauantai 23. marraskuuta 2013

Koirakerhossa Kisaillaan

Tällä kerralla koirakerhossa viihdytettiin koiria ja kerholaisia leikeillä ja kilpailuilla. Tämä kerta oli varmasti kaikkien kerholaisten ja koirien mieleen. Mielestäni ainakin nämä leikkimieliset kisailut saivat koirat nauttimaan pienistä aivopähkinöistä!

Tuleeko namit tuijottamalla? Tuumii Atte.
Ensimmäisen kilpailun nimi oli kongin pyöritys-kisa. Jippu ei ollut mikään mestari, mutta kai yritys palkitaan. Varsinkin Ronja oli aivan liekeissä ja tulokset olivat sen mukaiset. Kongin pyöritys-kisassa tarkoituksena oli saada mahdollisimman lyhyessä ajassa kymmenen namia ulos kongista. Nopein voittaa!

Jippu ei oikein ymmärrä.
Ronja nauttii!

Nasulla oli aivan oma tyylinsä.
Saihan takajaloillakin potkia!
Tai miksipä ei päällä.
Kyllä Pirkkokin osasi!
Toinenkin kilpailu oli karvakuonojen mielestä mielenkiintoinen ja erittäin hauska. Tämä kilpailu oli nimeltään Aarteen etsintä. Tämän kilpailun idea oli etsiä viisi rajatulle alueelle piilotettua namia mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tästä kilpailusta lyhyimmät ajat saivat José ja Atte ajalla 14 sekuntia. Toiseksi lyhyimmän ajan nappasi Nasu ajalla 16 sekuntia. Jippu metsästi namit ajalla 28 sekuntia. Ronja taas poimi herkut ajalla 45 sekuntia. Viimeisenä vielä Pirkko, joka metsästi aarteet ajalla 56 sekuntia.

¨Kananmunat esiin¨- kilpailu oli seuraavana vuorossa. Kananmunakennoon laitettiin nami ja koiran on mahdollisimman nopeasti saatava kenno auki. Huomasin, että jokainen koira ymmärsi tämän kisan idean. Moni tassuttelija tykkäsi tuhota kananmunakennon saadakseen namin ja toiset taas avasivat kennon nopeasti ja tuhoamatta. Tästä kisasta nopeimmat ajat jyrsi Nasu ja José ajalla 25 sekuntia.

Sitten hieman tottelevaisuus kisaa. Seuraavan kisan nimi on ¨missä merkki¨-kisa. Koirakolla on edessään viisi merkkiä, joiden kohdalla koira on saatava makaamaan. Lyhyimmän ajan lunasti Jippu ajalla 13 sekuntia. Huomasi kyllä mikä oli Jipun vahvuus!

Jokeri- kilpailuna oli pujoittelu. Koirakko joka saa lyhyimmän ajan pujoittelusta saa kokonais ajastaan sen määrän pois mitä pujoittelusta sai. Koiran oli seurattava vierellä kontaktissa koko pujottelun ajan. Lyhyimmän ajan sai, tiukalla kilpailulla Jippu ajalla 5 sekuntia!