keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Uintia

Heippa!!

Tänään oltiin pienellä porukalla Hyvinkäällä koirauimalassa. Loppuryhmä kokoontui normaaliin aikaan hallilla. Paitsi tuohon ryhmään kuului tänään vain Iida. Hallilla tokoiltiin ja otettiin pieni JH-treeni, jossa keskityttiin liikkeisiin ja handlerin asentoon ja ryhdikkyyteen. :) 
Uimalassa puolestaan oli kaikki ketkä pitikin. Minä (Anni), Mia, Maija, Pinja ja Janita. Ensin huuhdeltiin koirat. Lilo, kääpiösnautseri, oli juuri metsästä tullut ja toi kylpylään puoli metsää mukanaan. Kun kaikki koirat oli huuhdeltu siirryttiin uima-altaan puolelle. Sinne tuli myös uittaja, joka auttoi ja rohkaisi koiria menemään veteen. Jokainen koira tarvitsi apua ainakin ensimmäistä kertaa veteen menoon. Kun koirat pääsi vauhtiin uimisessa, mentiinkin uimaan jo ilman apua, vaikkakin kaikki koirat eivät uskaltaneet mennä ilman apua uimaan.
Kun oli uitu jo tarpeeksi koirat olivat ihan puhki. Sitten loppupesulle ja föönattavaksi ja kotiin. Kotiin meno matkalla olikin rauhallista, ku koirat sammuivat heti. Kuului vain pieni tuhina. :)

Liloa pestään

"Onko mun pakko mennä?"

Äiti ja tytär uiskentelee yhdessä. :3

Nasu ja Jippu

Nasu pulikoi

Jippuuu!!

Dani tulee kauheeta kyytiä! :D

Tulossa ollaan

"Kohta perillä!"


Lilo pitää taukoa

Käpsyt tulee!


-Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti